...

Info om Coockies, privatlivs- og persondatapolitik

Ved at benytte www.hhcare.dk accepterer du, at HH Care ApS, Hestlundvej 2, 7323 Give behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående politikker. Cookies bruges til at få www.hhcare.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Privatlivs- og persondatapolitik
Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata HH Care ApS behandler, og hvordan vi behandler dem. Persondata skal forstås som alle personhenførbare data. Du kan i nedenstående læse nærmere om hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

HH Care ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder HH Care ApS sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en mangel på accpet kan medføre at HH Care Aps ikke kan servicere forholdet, som påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger
Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og HH Care ApS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
HH Care ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du: 

- Foretager køb
- Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med HH Care ApS på anden vis
- Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder men ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende.
- Afgiver personoplysninger på anden vis til HH Care ApS.

HH Care ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler. HH Care ApS indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjepart.

HH Care benytter ePay/Bambora til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende lovgivning på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:
Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik.
- Til at forbedre www.hhcare.dk og markedsføring fra HH Care ApS.
- Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice.
- Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
- Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre.
- Til at indhente produktanmeldelser.
 -Til opfølgning på henvendelser.
- Til generel markedsføring.

Hvordan beskytter vi dine informationer?
Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles alle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af ePay/Bambora og kan ikke tilgås af hverken HH Care ApS's eller ePay/Bambora’s ansatte. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af HH Care ApS selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.hhcare.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

- Interne afdelinger.
- Betroede tredjeparter der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser.
- Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på HH Care ApS's hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

HH Care Aps anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.hhcare.dk og kan findes her: www.google.com/privacy.

Blandt HH Care ApS og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Dine oplysninger lagres på servere. Nogle personoplysninger administreres af en tredjepart (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på HH Care ApS’s vegne i henhold til dennes datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne i bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra HH Care ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod 5 år, alt efter karakteren af dataene. E-mails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage
Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra HH Care ApS's interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra HH Care Aps eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra HH Care Aps, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: hhcare@hhcare.dk.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: hhcare@hhcare.dk.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt. Alle der er omfattet af denne politik, modtager årligt besked via email hvis denne opdateres.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
HH Care ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Cookies
Cookies er små nødvendige tekstfiler, som bruges af stort set alle websites. Cookies er knyttet til websites og læses udelukkende af din browser. Disse små tekstfiler gør det bl.a. muligt for dig at lægge vare i indkøbskurven, logge ind og meget mere. Cookies bruges altså til at få websites til at fungere.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil de fleste websites formentlig holde op med at fungere, og på den måde vil internettet være mere eller mindre ubrugeligt. I rigtig mange tilfælde vil du også slette gemte passwords og andre funktioner som kun er med til at forbedre brugeroplevelsen.

Herunder kan du se hvordan man sletter cookies: 

-Sletning af cookies i Internet Explorer
-Sletning af cookies i Mozilla Firefox
-Sletning af cookies i Google Chrome
-Sletning af cookies i Opera
-Sletning af cookies i Safari
-Sletning af Flash cookies

Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne CTRL + SHIFT + Delete

Spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70263009 eller hhcare@hhcare.dk.

Klagemulighed
Hvis du ønsker at klage over hjemmesidens information om cookies, kan du sende din klage til: hhcare@hhcare.dk. Klagen skal indeholde følgende:

-Navn
-Adresse
-Email
-Telefonnummer
-Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Vi kan herefter, behandle din klage indenfor rimelig tid.

Oversigt over coockies: