Heatlets Premium træpille 8mm. 60x15 KG

Options

Kvalitets træpille til fyring i træpillefyr

SKU
Heatlets Premium træpille 8mm. 60x15 KG

Information om produktet

Kvalitets træpille til fyring i træpillefyr

Heatless træpiller er til dig der ønsker en god og ensartet træpille til fyring.

Heatlets træpillen er fremstillet af 100% rent nåletræ, primært af fyr og gran fra udvalgte skovbrug.

Velegnet til både træpillefyr og -ovn.

Forpakning:
Leveres på palle med 48 sække á 10kg. i alt 480kg.

Specifikationer:
Brændværdi: 4.900kWh./Ton, Densitet: 650Kg./m3., Askeindhold: Max 0,5%., Svovlindhold: Max 0,03%, Vandindhold: 6-8%, Askesmeltepunkt: 1.250 grader celcius, Diameter: 8mm.

Levering:
Vi kan levere dine varer med almindelig fragtbil eller mod et tillæg, med en bil med mobiltruck på. Typisk vil en almindelig fragtbil kunne komme til de fleste steder hvor der er fast underlag (Fliser eller beton) og gode tilkørselsforhold så en sættevogn kan komme til, men nogen gange er det nødvendigt at få leveret med en bil med mobiltruck.

Vi kan levere med mobiltruck fra 2 paller. Du kan tilvælge mobiltruck på den pågældende vare inden du lægger i kurven og tillægget indregnes i palleprisen. Har du ikke tilvalgt mobiltruck, leveres dine varer som en fortovslevering, med almindelig fragtbil og stilles så tæt på den ønskede placering som muligt. Du kan se hvilke dage vi leverer med truck i dit område på oversigten her.

Husk at vi altid leverer fragtfrit ved bestilling af kun 3 paller. Har du brug for større mængder er du velkommen til at kontakte os på telefon 70263009 for et uforbindende tilbud.


Produktanmeldelser
Skriv en produktanmeldelse
You're reviewing:Heatlets Premium træpille 8mm. 60x15 KG