Hestefoder

Hestefoder

Når du skal vælge hestefoder, er der mange parametre der spiller ind. Husk altid at se på den samlede omkostning af foder og eventuelle tilskud til hestefoder, når du skal beregne hestens foderøkonomi. En strategi kan være at vælge et forholdsvist billigt foder og så give et tilskud af vitaminer og mineraler, mens en anden strategi kan være at vælge et grundfoder som samtidig dækker hesten fuldt ind med vitaminer og mineraler.

Hestefoder

Et godt udgangspunkt ift. hestefoder er at forholde dig kritisk til hvilket arbejdsniveau din hest har og om den har specifikke behov. På baggrund af dette kan du til- eller fravælge de mange varianter af fodertyper fx. om det skal være havfrefrit mm. eller om du ønsker foder i pilleform eller som en lækker müsli.

Foder til heste til alle behov

Hos HH Care finder du et stort udvalg af kvalitets foder til heste og fodermærker til din hest. Vi fører alt inden for tilskudsfoder og fuldfoder, så du kan finde det produkt, der dækker behovet hos din hest. Hestefoderet er inddelt efter produktegenskaber og fodertype i menuen. Du kan læse nærmere information under de enkelte produkter, hvor der står en uddybende beskrivelse af foderet. Her kan du også læse mere om næringsindhold, vejledende fodermængde per dag og hvilke heste, foderet egner sig til.

Du finder et stort udvalg inden for blandt andet basisfoder, foder til sport, avl og som belønning.

Professionel foderrådgivning

Hos HH Care sælger vi heste foder til private, forhandlere og rideklubber. Siden 2003 har vi specialiseret os i hestehold og foder. Vi producerer og importerer foder i hele Danmark og i Sverige. Har du brug for råd og vejledning om fodring, og har du spørgsmål til foderet til din hest, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder hurtig levering fra dag til dag.