...

HH Care Fiber Plus 20kg. 10mm. pille

Varenummer: 23527K20

Lagerstatus: På lager

Fiberrigt og pelleteret fuldfoder til sportsheste i arbejde. 

Merkøbsfordel
  • Køb 50 for 149,00 DKK pr. stk. og spar 12%
Pr. stk. i DKK inkl. moms
169,00 DKK

Detaljer

Med Fiber Plus får du en stor og smagfuld pille (Fås både som 5 mm. pille til automater og som 10 mm. pille) med et ekstra højt indhold af fordøjelige fibre som giver ekstra tyggetid, en mæt og udholdende hest. Nøje afmålt indhold af sukker og stivelse er lavt og uden havre. Derfor er Fiber Plus ideelt til heste, der ikke tåler så meget stivelse og sukker samt til varme og nervøse heste. 

Fiber Plus indeholder lucerne, som bidrager til sund fordøjelse og havreklid med essentielle fedtsyrer og funktionelle fibre, som giver fylde, mæthed og langtidsholdbar energi. Det betyder et sundt og velafbalanceret foder med lang tyggetid, og som alt sammen er med til at give en god fordøjelse. 

Ydermere indeholder Fiber Plus vitaminer, mineraler og sporelementer, der er sammensat således at en 550 kg ridehest i arbejde kan nøjes med 2-3 kg. pr. dag + grovfoder, for at være forsynet med alle essentielle næringsstoffer, uden at gå på kompromis.

Sammensætning:
Byg, havreskalmel, hvedeklid, sojaskrå, sojaskaller, lucerne, melasse, sojaolie, monocalciumphosphat, salt, calsiumcarbonat, forblanding med vitaminer og mineraler. 

Analystiske bestanddele:
Energi: 11,70 MJ/0,89 FE. Råprotein: 11,0%, Råfedt: 4,4%, Råfibre: 14,0%, Råaske: 8,5%, Sukker 6,7%, Stivelse 25,5%.

Vitaminer og mineraler:
Calcium: 1,1%, Fosfor: 0,5%, Natrium: 0,5%, Magnesium: 0,4%, Vitamin A: 18.000 i.e, Vitamin D: 3.000 i.e, Vitamin E: 400 i.e, Vitamin B1: 5,4 mg, Vitamin B6: 9 mg, Vitamin B12: 90 mcg, Biotin: 240 mcg, Kobber: 78 mg, Mangan: 137 mg, Zink: 239 mg, Jern: 322 mg, Selen: 0,67 mg, Jod: 2,65 mg, Kobolt: 0,98 mg.

Fodringsvejledning:
2 kg. pr. dag + 6 kg. hø (Hest 350 kg. i middel til hårdt arbejde, træning)
3 kg. pr. dag + 8 kg. hø (Hest 500 kg. i middel til hårdt arbejde, træning)
/p>

Filer

pdfProduktinformation Fiber Plus754.64 KB Download

Yderligere information

Featured yes

Bedømmelser

Et godt fuldfoder til heste i hård træning
Bedømt af Michael Løndborg, Travtræner

Jeg oplever at hestene agerer meget mere smidigt og tager bedre imod træningen, efter vi har skiftet til Fiber Plus. Ganske enkelt et rigtig godt fuldfoder for heste i hård træning.

Resultaterne taler for sig selv
Bedømt af Victoria Vallentin, Danmarksmester i dressur

Alle heste i vores stald fodres med Fiber Plus, det er nemt at fodre med, og hestene er dækket ind med vitaminer, mineraler og energi uden at vi skal blande med andet. Hestene trives og resultaterne taler for sig selv.

Det giver dem energi uden at de bliver varme
Bedømt af Sanne Henningsen, Professionel dressurrytter

Mine konkurrenceheste får Fiber Plus - nogle af dem sammen med majs. Det giver dem masser af energi uden at de bliver varme, og de ser alle sammen godt ud.

Fiber Plus fungerer rigtig godt!
Bedømt af Christian Schou, International Springrytter

Fiber Plus fungerer rigtig godt for vores unge heste - de trives og har energi til opgaverne! Samtidig er det nemt at fodre med - vi behøver kun at give dem dette for at sikre, at alle heste får, hvad de skal have.