HH Care Plus træpiller 6mm. 60x15 KG

Options

Kvalitets træpille til fyring i træpillefyr og brændeovne

SKU
5301

Information om produktet

Kvalitets træpille til fyring i træpillefyr og brændeovne

HH Care Plus pillen er træpiller til dig der vægter en god og ensartet kvalitet højt.

Det der kendetegner en god træpille er primært kvaliteten af råvarerne samt vandindholdet og hvor meget aske de producerer ved forbrænding.

Plus Pillen er en skandinavisk fremstillet træpille af 100% rent nåletræ og opfylder de høje krav i forhold ENplus standarden.

Træpillerne er primært fremstillet af afbarkede træstammer fra udvalgte skovbrug. Dette er med til at minimere askeindholdet samt sikre et højt smeltepunkt idet bark, løv og kviste er fjernet fra råvarerne.

HH Care PlusPillen har en lækker lys og ensartet farve der kendetegner en kvalitets præpille.

Træpillerne er særligt velegnede til både træpillefyr og træpilleovne.

Forpakning:
Leveres på paller med 60 sække á 15kg. i alt 900kg.

Specificationer:
Brændværdi: 4.900kWh./Ton, min. 4.200Kcal./kg., Vægtfylde: 650Kg./m3., Askeindhold: Max 0,5%., Svovlindhold: Max 0,03%, Vandindhold: 6-8%, Askesmeltepunkt: 1.250 grader celcius, Diameter: 8mm.

Levering:
Vi kan levere dine varer med almindelig fragtbil eller mod et tillæg, med en bil med mobiltruck på. Typisk vil en almindelig fragtbil kunne komme til de fleste steder hvor der er fast underlag (Fliser eller beton) og gode tilkørselsforhold så en sættevogn kan komme til, men nogen gange er det nødvendigt at få leveret med en bil med mobiltruck.

Vi kan levere med mobiltruck fra 2 paller. Du kan tilvælge mobiltruck på den pågældende vare inden du lægger i kurven og tillægget indregnes i palleprisen. Har du ikke tilvalgt mobiltruck, leveres dine varer som en fortovslevering, med almindelig fragtbil og stilles så tæt på den ønskede placering som muligt. Du kan se hvilke dage vi leverer med truck i dit område på oversigten her.

Husk at vi altid leverer fragtfrit ved bestilling af kun 3 paller. Har du brug for større mængder er du velkommen til at kontakte os på telefon 70263009 for et uforbindende tilbud.


Produktanmeldelser
Skriv en produktanmeldelse
You're reviewing:HH Care Plus træpiller 6mm. 60x15 KG