HH Care Plus træpiller 8mm. 60x15 KG

Options

Kvalitets træpille til fyring i træpille fyr

SKU
5302

Information om produktet

Kvalitets træpille til fyring i træpille fyr

HH Care Plus træpiller er til dig der ønsker en ekstra god og samtidig prisstærk træpille til fyring.

Plus Pillen er en skandinavisk fremstillet træpille af 100% rent nåletræ fra udvalgte skovbrug og opfylder de høje krav i forhold ENplus A1 standarden.

Træpillerne er særligt velegnede til både træpillefyr og træpilleovne.

Forpakning:
Leveres på paller med 60 sække á 15kg. i alt 900kg.

Specificationer:
Brændværdi: 4.900kWh./Ton, Densitet: 650Kg./m3., Askeindhold: Max 0,5%., Svovlindhold: Max 0,03%, Vandindhold: 6-8%, Askesmeltepunkt: 1.250 grader celcius, Diameter: 6mm.

Levering:
Vi kan levere dine varer med almindelig fragtbil eller mod et tillæg, med en bil med mobiltruck på. Typisk vil en almindelig fragtbil kunne komme til de fleste steder hvor der er fast underlag (Fliser eller beton) og gode tilkørselsforhold så en sættevogn kan komme til, men nogen gange er det nødvendigt at få leveret med en bil med mobiltruck.

Vi kan levere med mobiltruck fra 2 paller. Du kan tilvælge mobiltruck på den pågældende vare inden du lægger i kurven og tillægget indregnes i palleprisen. Har du ikke tilvalgt mobiltruck, leveres dine varer som en fortovslevering, med almindelig fragtbil og stilles så tæt på den ønskede placering som muligt. Du kan se hvilke dage vi leverer med truck i dit område på oversigten her.

Husk at vi altid leverer fragtfrit ved bestilling af kun 3 paller. Har du brug for større mængder er du velkommen til at kontakte os på telefon 70263009 for et uforbindende tilbud.


Produktanmeldelser
Skriv en produktanmeldelse
You're reviewing:HH Care Plus træpiller 8mm. 60x15 KG