Træpillesmuld 56 x 12 KG - 672 kg

Options

Træpillesmuld til hesteboksen eller hønsehuset

SKU
5080-1

Information om produktet

Træpillesmuld til hesteboksen eller hønsehuset

Træpillesmuld er velegnet til hestebokse, hønsehuse eller lign. som strøelse. Smuld kommer fra træpiller af 100 % nåletræ. 

Smuld er velegnet til opstart af hesteboksens madras, da det pakker sig fint som bund i boksen. Det kan anbefales at vande boksen let, da smuldet kan støve. 

Forpakning:

Leveres på paller med 56 sække á 12 kg. i alt 672 kg. (Sælges kun i hele paller) 


Levering:
Vi kan levere dine varer med almindelig fragtbil eller mod et tillæg, med en bil med mobiltruck på. Typisk vil en almindelig fragtbil kunne komme til de fleste steder hvor der er fast underlag (Fliser eller beton) og gode tilkørselsforhold så en sættevogn kan komme til, men nogen gange er det nødvendigt at få leveret med en bil med mobiltruck.

Vi kan levere med mobiltruck fra 2 paller. Du kan tilvælge mobiltruck på den pågældende vare inden du lægger i kurven og tillægget indregnes i palleprisen. Har du ikke tilvalgt mobiltruck, leveres dine varer som en fortovslevering, med almindelig fragtbil og stilles så tæt på den ønskede placering som muligt. Du kan se hvilke dage vi leverer med truck i dit område på oversigten her.

Husk at vi altid leverer fragtfrit ved bestilling af kun 3 paller. Har du brug for større mængder er du velkommen til at kontakte os på telefon 70263009 for et uforbindende tilbud.


Produktanmeldelser
Skriv en produktanmeldelse
You're reviewing:Træpillesmuld 56 x 12 KG - 672 kg