Lyse birkebriketter 96x10 KG

Options

Super kvalitets briketter af birketræ

SKU
5044

Information om produktet

Super kvalitets briketter af birketræ

Birkebriketter af særlig god kvalitet, som er lette at antænde og holde i gang. Briketterne er hårdt presset af fint rent smuld fra birketræer og afgiver varmen over relativ lang tid og er derfor økonomiske i brug.

Forpakning:
Leveres på paller 96 poser á 10kg. i alt 960kg.

Specifikationer:
Brændværdi: 4.600 Kcal/kg., Træsort: birk, Vandindhold: 6-9%, Askeindhold: 0,3%. 

Levering:                                                          
Vi kan levere dine varer med almindelig fragtbil eller mod et tillæg, med en bil med mobiltruck på. Typisk vil en almindelig fragtbil kunne komme til de fleste steder hvor der er fast underlag (Fliser eller beton) og gode tilkørselsforhold så en sættevogn kan komme til, men nogen gange er det nødvendigt at få leveret med en bil med mobiltruck.

Vi kan levere med mobiltruck fra 2 paller. Du kan tilvælge mobiltruck på den pågældende vare inden du lægger i kurven og tillægget indregnes i palleprisen. Har du ikke tilvalgt mobiltruck, leveres dine varer som en fortovslevering, med almindelig fragtbil og stilles så tæt på den ønskede placering som muligt. Du kan se hvilke dage vi leverer med truck i dit område på oversigten her.

Husk at vi altid leverer fragtfrit ved bestilling af kun 3 paller. Har du brug for større mængder er du velkommen til at kontakte os på telefon 70263009 for et uforbindende tilbud.


Produktanmeldelser
Skriv en produktanmeldelse
You're reviewing:Lyse birkebriketter 96x10 KG