Marstall Bergwiesen Mash ToGo 20x350gr.

Varenummer: 1504-1

Lagerstatus: På lager

Nemt og praktisk når du og din hest er på farten.

Pr. stk. i DKK inkl. moms
349,00 DKK

Detaljer

Marstall Bergwiesen MashToGo er den kendte Bergwiesen Mash i en praktisk portionspose, så du nemt kan tilberede et hurtigt eller enkelt måltid til din hest når du er på farten eller vil forkæle dem.

Bergwiesen MashToGo er ideelt til:
Stævner eller efter længere tids transport
At give hesten ved foling

Bergwiesen-Mash - Et diætetisk tilskudsfoder til heste


Bergwiesen Mash er et nyt og godt alternativ til den traditionelle Mash. Bergwiesen Mash er baseret på lufttørret enggræs fra Allgeau højsletterne i det sydlige Tyskland og har følgende gode egenskaber:

- Fri for melasse, korn, og gluten.
- Understøtter fordøjelsen og den generelle sundhed i tarmene.
- Ikke tilsat vitaminer og mineraler og aromatiske stoffer, så den kan uden problemer gives sammen med den øvrige dagsration.
- Indeholder hørfrøolie 
- Et sundt mix af urter for generel vitalitet.
- Har et højt indhold af Omega-3 fedtsyrer fra vegetabilsk olie.
- Indeholder ølgær og æblekvas.

Bergwiesen Mash er specielt velegnet til heste som kun tåler lave mængder af stivelse og sukker. Den grødagtige konsistens gør den også velegnet til heste med dårlige tænder og heste der har problemer med at tygge samt ældre heste.

Mash kan med fordel gives til heste med tendens til undervægt.

Marstall Mash fremstilles uden brug melasse, kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller stærke æteriske olier. Det er vitaminrigt og næringsstofneutral således at det ikke forstyrrer hestens eller afbalanceret foderplan og kan således gives alle heste uden at forrykke eller forstyrre forholdet mellem de vigtige mineraler og sporstoffer.

Marstall Mash er en ideel og smagfuld afveksling til det øvrige foder eller havre. Mash har et neutralt calcium – fosfor forhold, så det kan bruges som et kraftfodertilskud. 

Bergwiesen-Mash stimulerer appetitten og fordøjelsen, og er ideel ved foling og ved skift af pels i foråret.

Sammensætning:
Allgäu højlands enggræs (35%), Ekstruderet hørfrø (22,50%), Æblekvas (21%), Hørfrø (10%), Tørrede urter (2%), Rapsolie (2%), Calclumcarbonat, Ølmask Ølgær (0,8%), Calendula blomster, Bukkehorn, Natriumchlorid.
Marstall GMO Safety

Analyse:
Råprotein: 17,30%, Fordøjeligt råprotein: 11,90%, Råfedt: 7,50%, Råfibre: 14.90%, Råaske: 8,00%, Calcium: 0,90%, Fosfor: 0,40%, Natrium: 0,25%

Fodringsvejledning:
Mash er et tilskudsfoder som til regulering af appetit, væske og fordøjelse, det daglige tilskud til det øvrige foder gives i følgende doser. Mash gives 1-3 gange ugentligt med ca. 0,2 – 1,0 kg i en spand, blandet med varmt vand. 0,4 kg Mash blandes med 1 liter varmt vand og står ca. 15 – 20 minutter, hvorefter det omrøres grundigt og fodres ud når det er håndvarmt:

Ca. 0,20-0,40 kg. pr. dag (Ponyer og småheste)
Ca. 0,40-0,80 kg. pr. dag (Fuldblodsheste)
Ca. 0,80-1,00 kg. pr. dag (Varmblodsheste)

Yderligere information

Featured yes