Marstall Kombi-pakke Pels

Special Price 861,30 kr Regular Price 957,00 kr
På lager

Marstall Kombi-pakke med fokus på energi og overskud

SKU
1971-2

Information om produktet

Marstall Kombi-pakke med fokus på energi og overskud

 SPAR 10%

Vi har sammensat en kombipakke med tilskud fra Marstall som understøtter hesten ved pelsskifte. Denne kombipakke består af:
 

  • Marstall Sinfonie er et gavnligt müslifoder, der hjælper til friere luftveje og et styrket immunsystem. Den indeholder urter, der stimulerer blodcirkulationen, næringsstofskiftet samt understøtter hestens generelle sundhed med overskud og energi. Læs mere om Sinfonie her.

 

  • Marstall Biotin + Zink er udviklet til at give din hest naturligt sunde hove, flot pels samt en fyldig man og hale. Den indeholder biotin og zink samt aminosyrer (protein i form af DL-methionin), da mangel på disse næringsstoffer kan være årsagen til problemer med hov og pels. Dette tillskud kan gives til alle typer heste, herunder højdrægtige og ammende hopper og føl, der vokser. Læs mere om Biotin + zink her.

 

  • Marstall Hampfrøolie er rig på omega-6 og omega-3 fedtsyrer. Olien har en særlig god effekt på hud og pels og har vist positive effekter på blodcirkulationen. Læs mere om hampfrøolie her.


Opbevares tørt og køligt.


Produktanmeldelser
Skriv en produktanmeldelse
You're reviewing:Marstall Kombi-pakke Pels