Marstall Kombi-Pakke Sport

Special Price 1.113,30 kr Regular Price 1.237,00 kr
På lager

Marstall Kombi-pakke med fokus på sportshesten

SKU
1971-3

Information om produktet

Marstall Kombi-pakke med fokus på sportshesten

SPAR 10%

Marstall har sammensat en kombipakke, en kombination af foder og fodertilskud der imødekommer de behov sportshesten har. Produkterne i kombipakken er nøje udvalgt, og lige nu får du 10% rabat på denne kombipakke.

 

  • Marstall Champion en havrefri "High-Energy" mysli med et højt indhold af energi og protein, E-vitamin og elektrolytter. Mysli-blandingen er optimal til muskelopbygning og ydeevne. Læs mere om Champion her.

 

  • Marstall Amino Muskel Plus er et fodertilskud, rettet mod muskleopbygning. Marstall Amino Muskel Plus indeholder et aminosyremønster svarende til det, der forekommer i musklerne. Amino Muskel Plus vedligeholder musklerne med alle de nødvendige essentielle aminosyrer som hesten har brug for. Giv det til din hest 1 - 1,5 timer efter træning eller konkurrence, det støtter en hurtigere regenerering af musklerne og holder hele muskelopbygningen i optimal form. Læs mere om Amino Muskel Plus her.

 

  • Marstall Kollagen er et fodertilskud, til hestens led der indeholder rent kollagenhydrolysat. Forskning viser, at kollagenhydrosat har en positiv effekt på brusk- og knoglestofskifte*. Man ser blandt andet en reduceret nedbrydning af brusk og en forbedret opbygning af brusk og vævsstruktur. Læs mere om Marstall Kollagen her.

*Se Moskowitz m.fl. 2000; Weh & Betau 2001; Weide 2004; Appelet 2005


Opbevares tørt og køligt.


Produktanmeldelser
Skriv en produktanmeldelse
You're reviewing:Marstall Kombi-Pakke Sport