Marstall Mash ToGo 500gr.

Varenummer: 1501

Lagerstatus: På lager

Nemt og praktisk når du og din hest er på farten.

Pr. stk. i DKK inkl. moms
25,00 DKK

Detaljer

Marstall MashTo Go er den gode kendte Mash fra Marstall i en praktisk portionspose, så du nemt kan tilberede et hurtigt eller enkelt måltid til din hest. Mash To Go er nemt og hurtigt og anbefales til:

- Stævner eller efter længere tids transport

- At forkæle hesten med når du synes den skal ha' et ekstra lækkert måltid ovenpå en hård dag.

 

Marstall Mash - et diætisk tilskudsfoder til heste.

Indeholder værdifulde gule hørfrø, smagfulde æblerester, hvedeklid og mineraler, samt en række andre fordøjelsesfremmende nærringstoffer. De letfordøjelige råvarer og smagen af æble gør dette tilskudsfoder til en sund og naturlig belønning til alle heste.

Marstall Mash er lavet udfra en letfordøjelig og traditionel opskrift med mange aktivstoffer, som på naturlig vis giver hesten appetit, afbalanceret stofskifte og en god fordøjelse. Gennem foderets diætiske virkning støttes den naturlige tarmfunktion og MASH kan derfor hjælpe med at forebygge fordøjelsesforstyrrelser. 

Mash er velegnet som et naturligt og genopbyggende tilskud efter hårdt arbejde, foling, bedækning og ved rekonvalescens efter sygdom og operation, fordi Mashen kan betragtes som et støttende mellemmåltid som understøtter stofskiftet og sætter fordøjelsen blidt i gang. 

Alle heste finder Mash særdeles velsmagende og æder lystigt dette gode tilskudsfoder. Mash er også velegnet som foder til genopbygning efter fysiske og mentale stressfaktorer som stævne, transport, nyt staldmiljø etc. 

Marstall Mash fremstilles uden brug melasse, kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller stærke æteriske olier. Det er vitaminog næringsstofneutralt således at det ikke forstyrrer hestens ellers afbalancerede foderplan og kan således gives alle heste uden at forrykke eller forstyrre forholdet mellem de vigtige mineraler og sporstoffer.

Marstall Mash er en ideel og smagfuld afveksling til det øvrige foder eller havre. Mash har et neutralt calcium – fosfor forhold, så det kan bruges som et kraftfodertilskud. 

Mash virker fantastisk appetit- og fordøjelsesregulerende. Det er nemt at tilberede og kræver kun kort opblødningstid. Ved fodring 1-3 gange ugentligt reguleres mave-tarmfunktion optimalt og hestens får et smagfuldt og lunt måltid.

Sammensætning:
Bygflager (47%), hvedeklid (18,5%), hørfrø (10%), hørfrøskrå (10%), æblerester (10%), raffineret rapsolie (2%), foderkridt, fodersalt.

Analyse:
Råprotein: 13,5%, Fordøjeligt råprotein: 9,5%, Råfedt: 7,5%, Råfiber: 8,3%, Råaske: 5,2%, Estimeret energi: 12,5 MJ, Calcium: 0,8%, Fosfor: 0,4%, Natrium: 0,3%

Fodringsvejledning:

Mash er et tilskudsfoder som til regulering af appetit, væske og fordøjelse, det daglige tilskud til det øvrige foder gives i følgende doser. Mash gives 1-3 gange ugentligt med ca. 0,5 – 1,0 kg i en spand, blandet med varmt vand. 0,5 kg Mash blandes med 1 liter varmt vand og står ca. 15 – 20 minutter, hvorefter det omrøres grundigt og fodres ud når det er håndvarmt:
Ca. 0,50 kg. pr. dag (Ponyer og småheste)
Ca. 0,75 kg. pr. dag (Fuldblodsheste)
Ca. 1,00 kg. pr. dag (Varmblodsheste)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Featured yes