...

Sponsorat

Skal din rideklub eller forening skal afholde stævne, kåring eller lignende, er du velkommen til at ansøge om en ærespræmie i form af et eller flere produkter fra HH Care, Marstall, Spillers, Equine America eller TRM eller værdibeviser til køb af varer i webshoppen på hhcare.dk.

Vi støtter principielt gerne op omkring sporten, men får dagligt rigtig mange forspørgsler, så det er desværre ikke alle ansøgninger vi kan honorere med et sponsorat.

For at ansøge om et sponsorat kan du udfylde nedenstående formular, så behandler vi din ansøgning hurtigst muligt og vender tilbage til dig. For at så mange som muligt kan få glæde af sponsoraterne kan der kun ansøges 1 gang årligt pr. klub eller forening.

Ansøgningen skal som hovedregel helst være os i hænde senest 3 uger før arrangementet finder sted.

Fortæl os om arrangementet

Adresse som præmien skal sendes til

* Skal udfyldes


Som en beskeden modydelse for sponsoratet vil vi utroligt gerne have billeder fra arrangementet og overrækkelserne som vi kan bruge i vores markedsføring. Vi fremsender ligeledes forslag til speakertekst, logo og beskrivelse af præmien til brug ved klubbens/foreningens markedsføring af arrangementet på website og sociale medier.