StallPellets træpiller 8mm. 14kg.

Varenummer: 5045

Lagerstatus: På lager

Kvalitets træpille specielt udviklet til strøelse i stalden.

Pr. stk. i DKK inkl. moms
2.295,00 DKK

Detaljer

StallPellets er træpiller af gode svenske råvarer og er specielt udviklet til brug som strøelse i stalden.

Sådan anvender du træpiller som strøelse (Eksempel ved boks på ca. 12m2):
Rengør boksen fuldstændigt og fordel 6-8 sække jævnt i bunden. (vand evt. pillerne let første gang du starter boksen op).
Fjern dagligt våde pletter efter behov.
Fyld efter med ca. 1 pose pr. boks om ugen.

Forpakning:
Leveres på paller med 60 sække á 14kg.

Specificationer:
Diameter: 8mm.

Levering:
Vi kan levere dine varer med almindelig fragtbil eller mod et tillæg, med en bil med mobiltruck på. Typisk vil en amlindelig fragtbil kunne komme til de fleste steder hvor der er fast underlag (Fliser eller beton) og gode tilkørselsforhold så en sættevogn kan komme til, men nogen gange er det nødvendigt at få leveret med en bil med mobiltruck. 

Vi kan levere med mobiltruck fra 2 paller. Du kan tilvælge mobiltruck på den pågældende vare inden du lægger i kurven og tillægget indregnes i palleprisen. Har du ikke tilvalgt mobiltruck, leveres dine varer som en fortovslevering, med almindelig fragtbil og stilles så tæt på den ønskede placering som muligt. Du kan se hvilke dage vi leverer med truck i dit område på oversigten her.

Husk at vi altid leverer fragtfrit ved bestilling af kun 3 paller. Har du brug for større mængder er du velkommen til at kontakte os på telefon 70263009 for et uforbindende tilbud.

Yderligere information

Featured yes